* Engineers, WTB en/of Energietechniek (Bachelor of Master)

Als Engineer met een Bachelor- of Masterdegree zijn er veel mogelijkheden. Er zijn talloze bedrijven die mogelijkheden voor je aanbieden. Bij 12 Contact (Want-to-contact) draaien we dit proces graag om. Vanwege het tekort aan Bachelor- of Masterdegree engineers is dit het moment om stappen richting je droombaan te zetten. Als start-up organisatie kiest 12 Contact voor de vakgebieden WTB (machinebouw) en voor Energietechniek.

Duurzaamheid, klimaatbewustzijn en energietransitie

Duurzaamheid, klimaatbewustzijn en energietransitie zijn de gebieden waarop 12 Contact zich richt met de Technische Detachering. Vandaar dat 12 Contact zich specialiseert in WTB (machinebouw) en Energietechniek. Uiteraard (voor een start-up) staat 12 Contact open voor technici uit aangrenzende technische disciplines (zoals Lucht- en Ruimtevaarttechniek) die hun kennis in de branches : Duurzaamheid, klimaatbewustzijn en energietransitie willen inzetten.

Persoonlijke interesse gebieden

Nadrukkelijk benoemd 12 Contact dat persoonlijke interesses “meer verfijnd” gedefinieerd en dus “dieper” onderzocht en onderbouwd zullen moeten worden dan “Duurzaamheid, Klimaatbewustzijn en Energietransitie”. Het uitgangspunt blijft natuurlijk om je opgebouwde kennis en ervaring te benutten om een significante stap richting je droombaan te zetten.

Het blijkt dat de hulp van 12 Contact bij het bepalen van “Je passie” vaak zeer gewaardeerd wordt.

Maatwerk, zowel in de baan als arbeidsvoorwaardelijk

Als start-up heeft 12 Contact de “ruimte” om bevlogen technici met vergaand maatwerk van dienst te zijn. Dat houdt niet op bij het benaderen van “exact” de bedrijven die aansluiten bij je Persoonlijk Interesse Gebied. 12 Contact neemt ook de stappen in je Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) serieus. Waar mogelijk verankert 12 Contact zodoende ook je volgende stap richting je droombaan middels maatwerk in contracten. Het uitgangspunt is een vast dienstverband, eventueel na een beperkte detacheringsperiode. Maar ook Werving & Selectie is via 12 Contact bespreekbaar.

Zo werk je met 12 Contact richting je droombaan! Bekijk ook de andere diensten van 12 Contact.

Bel mij (of What’s-app), of e-mail mij, om samen de eerstvolgende stap richting je droombaan te zetten.

Met vriendelijke groet

Leo Hagens

Telefoon (of What’s-app) : 06-15120485

E-mail: leo@12contact.com